Εταιρεία

Η Εταιρεία - Panda

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 από την οικογένεια Ασπρογέρακα στον Πειραιά με αντικείμενο την υπερχονδρική αναλωσίμων ειδών. Το 2014 βλέποντας το κενό της αγοράς για ένα ποιοτικό και συνάμα οικονομικό προϊόν αποφάσισε να μπει στην παραγωγή σάκων απορριμμάτων και μετέπειτα στην παραγωγή χαρτικών. Σημειώνοντας ανοδική πορεία τα χρόνια που πέρασαν, καθώς εισήλθε δεύτερη γενιά στην επιχείρηση το 2023 έγινε επέκταση στο κυρίαρχο κομμάτι της Panda, τα πλαστικά. Αναβαθμίζοντας το μηχανολογικό της εξοπλισμό και εξαγοράζοντας μία άλλη βιομηχανία μπήκε πιο δυναμικά στο χώρο των πλαστικών σε καινούργιο κτίσμα 1800τμ στις Αχαρνές. Η συνεχής αναζήτηση πρωτοποριακών συνθέσεων και το καταρτισμένο προσωπικό κατατάσσει πλέον την εταιρεία στο top 10 των ελληνικών εργοστασίων, διακατέχοντας ταυτόχρονα την πρώτη θέση σε κάποιες κατηγορίες.  

Η εταιρεία παράγει κυρίως σακούλες απορριμμάτων, σακούλες για μολυσματικά απόβλητα, τσάντες μεταφοράς αγαθών, σάκους συσκευασίας καθώς και χαρτικά όπως κουζίνας, υγείας, χειροπετσέτες και άλλα. 

Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας και οι λόγοι που πληθαίνει συνεχώς το πελατολόγιο μας είναι: 

  • Η σχέση καλύτερης τιμής – ποιότητας προϊόντος
  • H άριστη και σταθερή ποιότητα στα υλικά μας
  • Η άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας

Σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει πάντα ένα ποιοτικό & αποτελεσματικό προϊόν καθώς και να δίνει στον κάθε πελάτη το σωστό προϊόν για εκείνον έτσι ώστε να πετυχαίνει την μέγιστη οικονομία χρήσης. Διεξάγεται καθημερινά ποιοτικός έλεγχος. Επίσης παράγουμε ειδικούς κωδικούς σε μικρές ποσότητες. Θα χαρούμε πολύ να μπείτε στην ομάδα συνεργατών μας.

Τα Προϊόντα Που Παράγουμε...

Σακούλες Επαγγελματικές

Σακούλες για μολυσματικά είδη

Τσάντες Καταστημάτων

Χαρτιά Επαγγελματικά

Χαρτοπετσέτες - Χειροπετσέτες

Τσάντες Τυπωμένες

100%

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Γνωρίστε μας

Δείτε όλη τη γκάμα των προϊόντων μας

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ